Langstraat Vandaag

Een kantoor inrichten doe je zo

Dinsdag 15 september 2020 door redactie

Het is niet vanzelfsprekend dat je een kantoor goed kunt inrichten. Sommige bedrijven laten dit dan ook door een specialist doen. Toch is dat ook weer niet nodig. Met wat hulp en tips kom je zelf al een heel eind. Deze tips krijg je van ons, want we vertellen je in deze blog meer over de belangrijkste zaken om op te letten bij het inrichten van een kantoor. Ben je benieuwd welke dat zijn? Lees dan gauw verder!

Goede bureaustoelen

Met RH bureaustoelen of de vergaderstoelen van Casala bijvoorbeeld zorg je ervoor dat alle medewerkers comfortabel kunnen zitten. Dat is niet alleen prettig, maar ook nog eens goed voor de productiviteit en ergonomie! Sterker nog, je bent vanuit de ARBO-wetgeving als werkgever verplicht om te zorgen voor een goede werkplek voor jouw personeel. Dit betekent niet dat je de duurste bureaustoelen moet aanschaffen die er zijn, maar wel dat je moet nadenken over de geschiktheid van onder anderen de bureaustoelen voor jouw werknemers.

Verstelbare bureaus

In aanvulling op bureaustoelen zijn ook verstelbare bureaus erg fijn. Zo is het werkblad altijd op de juiste hoogte, waardoor men een veel comfortabelere werkhouding aan kan nemen. Dergelijke bureaus zijn er bijvoorbeeld van het merk Haworth. Een merk dat naast zit-sta bureau's ook hoge kwaliteitsmeubelen als ergonomische bureaustoelen, akoestische banken, kantinestoelen, fauteuils, zaalstoelen, vergaderstoelen en meer.

Voldoende groen

Ook wil je voor voldoende groen zorgen op kantoor. Daarmee bedoelen we niet dat je een muur groen verft, maar juist dat je hier en daar wat beplanting plaatst. Deze zorgen voor wat meer zuurstof en geven een aangename, ontspannen sfeer in de kantoorruimte.

Rekening houden met een neutrale inrichting

Smaken verschillen. De een vindt een drukke inrichting erg fijn, terwijl een ander er horendol van wordt. Probeer dus een inrichtingstijl te kiezen die relatief neutraal is, zodat iedereen zich welkom en prettig voelt in de werkruimte.
Meer nieuws