Langstraat Vandaag

Drukwerk nodig? Kies voor het duurzame honingraatkarton

Woensdag 5 februari 2020 door redactie

Staat u met uw bedrijf op bijvoorbeeld een congres, event, beurs? Een bedrijfsevenement trekt de nodige bezoekers die geïnteresseerd zijn in een bepaald thema. Ze zijn op zoek naar informatie. Als u op zo’n evenement staat, wilt u opvallen. U wilt natuurlijk niets liever dan dat uw stands en uw huisstijl op een kwalitatieve en verzorgde wijze worden tentoongesteld aan de bezoekers. Wat u hiervoor nodig heeft, is drukwerk op honingraatkarton. Waarom? Dat leggen wij graag aan u uit.

Honingraatkarton geïnspireerd door de natuur

Als er iets sterk is, is het wel honingraatkarton. Deze kartonsoort is geïnspireerd op de bijenraat ofwel honingraat. Een honingraat bestaat uit een zeshoekige celconstructie. Vandaar dat een honingraatplaat ook wel beeboard wordt genoemd. Deze sterke constructie wordt aan weerszijden afgedekt met een kartonnen buitenlaag. Zo ontstaat stevig, hard karton dat perfect is voor uw drukwerk of promotiecampagne.

Eigenschappen van honingraatkarton

Honingraatplaten beschikken over aantrekkelijke eigenschappen. Niet alleen is honingraatkarton stevig en hard. Het is ook licht van gewicht en goed te bewerken. Er zijn drie snijmethodes: schoon, uitsparing of vrije vorm. Daarnaast is honingraatkarton duurzaam en geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Honingraatkarton is gemaakt van 100% FSC-materiaal.

Oplossingen op groot formaat

Het is mogelijk om de gewenste afbeelding tot een grootte van 3.14 - 1.60 vierkante meter digitaal te laten afdrukken. Ook door het aanpassen van de dikte van het karton ontstaan er meer mogelijkheden. We kunnen honingraatkarton dikker en groter maken. Denk hierbij aan een levensgrote boom waarvan de bladeren tot in detail staan afgedrukt. Of gebruik strak uitgesneden letters die een opvallende tekst vormen. Ook lifesize-drukwerk is mogelijk. Wij leveren op aanvraag uw opdracht haarscherp geprint op honingraatkarton.

Mogelijkheden van drukwerk op honingraatkarton

Dankzij het lichte gewicht van het karton is er dus geen extra mankracht of spiermassa voor nodig om de constructie te plaatsen. Het materiaal is makkelijk op te tillen en kan in een korte tijd worden neergezet. De delen van uw object zet u gemakkelijk in elkaar en haalt u zo weer uit elkaar. Is het event afgelopen? Dan slaat u het drukwerk op zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.

3D-constructies kunnen ook geconstrueerd worden en die zorgt voor een extra dimensie. U kunt kiezen uit afdrukken in mat, halfglanzend en glanzend. Kom het drukwerk buiten te staan of wilt u het brandveilig maken? Dan kunnen wij het op uw verzoek lakken of impregneren.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw drukwerk of promotiecampagne kunnen betekenen? Aelen en van Leeuwen heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van digitaaldruk en zeefdruk. Wij streven altijd naar de beste kwaliteit drukwerk, printwerk en signing. Voor advies en opvallende  oplossingen op maat zijn wij ook graag uw betrouwbare partner.

 

 

 

 
Meer nieuws