Langstraat Vandaag

Drie Exclusieve Sieraden om cadeau te geven

Vrijdag 16 februari 2018 door redactie

Drie exclusieve sieraden om cadeau te geven

 

Een sieraad wordt vaak gegeven bij een bijzonder moment. Is er een speciale gelegenheid waarbij je een geliefd persoon in je leven wilt verrassen of bedanken, dan is een sieraad heel gepast. Het uitzoeken geeft vaak veel voldoening en plezier maar ook het daadwerkelijk geven is een mooi moment. Heb je wat hulp nodig bij je zoektocht? Een Buddha to Buddha sieraad valt altijd in de smaak. Deze sieraden zijn uniek en handgemaakt.

 

Ben Torque zilveren armband en oorbellen

We worden overspoeld met massaproducties. Maar gelukkig is er ook een trend gaande waarbij we steeds meer oog krijgen voor ambachtelijke producten die secuur en zorgvuldig met de hand vervaardigd zijn. Het merk Buddha to Buddha weet daar alles van: Buddha to Buddha sieraden worden op het eiland Bali met de hand gemaakt. Doordat aan ieder detail met zorg en precisie wordt gewerkt, is geen enkel sieraad gelijk, zoals de Ben Torque zilveren armband.

 

Een uniek ontwerp voor van Buddha to Buddha en een mooie aanvulling van de Ben familie. De Ben Torque is zeer gedetailleerd uitgewerkt en heeft een subtiel logo. De armband sluit door middel van een veer die netjes is weggewerkt in de armband. Wil je het setje compleet maken? Dan kun je ervoor kiezen om de Ben Small Earring Silver erbij te nemen.

 

Een persoonlijk collier met hanger
Gaat je voorkeur uit naar een collier? Buddha tot Buddha heeft een nieuw systeem voor de kettingen ontworpen. Er zijn twee maten colliers verkrijgbaar. Er kan naar wens één of meer hangers worden toegevoegd zoals de Boeddha en de Ying Yang hanger. Zo kan je ketting persoonlijk maken.

 

Armbanden

Een kleine en subtiele armband is klein en subtiel is de Nathalie XS. Dit is echt een pareltje. De armband is verkrijgbaar in lengtes 16, 18 en 19 cm en opgebouwd uit mooie, ronde schakels. De grovere ontwerpen vallen ook bij mannen in de smaak.

 

Sieraden combineren
De Buddha to Buddha sieraden vallen allemaal onder een bepaalde groepsnaam, zoals Chain, Nathalie of Ben. De ringen, armbanden en oorbellen van één bepaalde naam passen perfect bij elkaar en kunnen dan ook uitstekend gecombineerd worden. Voor een heel eigen invulling, kun je natuurlijk ook een Chain ring met een Nathalie armband combineren.

Wil je een sieraad bestellen?

Buddha to Buddha is in 1997 ontstaan. Oprichter is Batul Loomans. Met zijn opvallende sieraden die door heren en dames kunnen worden gedragen, werd hij snel bekend. Voor het maken van de Buddha to Buddha ringen, armbanden en andere sieraden, wordt altijd 925 sterling zilver gebruikt. Zorg net zoals de makers goed voor je sieraad. Laat het sieraad niet in aanraking komen met schoonmaakmiddelen. Sporten met de sieraden om, raden we af. Berg je nieuwe sieraad op in het bijgeleverde lederen tasje. Heb je meer cadeau ideeën nodig om die ene bijzondere persoon in je leven te verrassen? Kijk dan even op onze website: www.mybuddha.nl. Bestel je voor 17:00 uur? Dan bezorgen wij jouw cadeautje de volgende dag al in Heusden, Waalwijk en omgeving.  
Meer nieuws