Langstraat Vandaag

De vijf lekkerste koffie voor op kantoor.

Vrijdag 14 juni 2019 door redactie

Wist je dat koffie na water het meest gedronken drank ter wereld is? Koffie is niet alleen lekker maar is voor sommige van ons ook een belangrijke energiebron. Het is daarom belangrijk dat je een gepaste koffie hebt die goed bij jou past. Dit is niet makkelijk omdat er namelijk tientallen of maar liefst honderden verschillende smaken en merken koffie bestaan. Hieronder zie je onze top 5 koffiemerken.

 

1. Café Jurado Natural Roast

De Café Jurado Natural Roast is de meeste gebruikte bonen in de Spaanse Tapasbarretjes. De bonen zijn een perfecte mix van Arabica en Robusta, dit creëert een heerlijke zachte en romige smaak. De bonen zijn geschikt voor thuis zowel als op kantoor, kantine of andere gelegenheden. Een heerlijke energiebron dus.

 

2. Tierras Del Café Descafeinado Exclusieve

Op nummer twee hebben wij de exclusieve cafeïne vrije koffie van Tierras Del Café. Voor de liefhebbers van cafeïne vrije koffie zijn dit de perfecte koffiebonen.  Het contrast  en aroma van bepaalde koffiebonen, creëert een intense, zuivere smaak. Dankzij de grote zachtheid van de bonen wordt elk moment van de dag geschikt om de smaak van deze heerlijke koffiebonen te evenaren.

 

3. Café Jurado Special Blend Mezcla

Deze Spaanse koffiebonen worden op de geliefde Zuid-Europese Torrefacto manier gebrand. Een deel van de bonen zijn hierbij gekarameliseerd en worden samengevoegd met de natuurlijk gebrande bonen. Deze methode zorgt voor een hele aangename ronde en volle smaak, waardoor de koffie makkelijk te combineren is met een maaltijd. Deze koffie valt onder de ‘Café Socialmente Responsable

 

4. Koffiegilde Fresh Brew Extra Cream

Deze heerlijke Fresh Brew koffie is een gemalen koffie van verse koffiebonen afkomstig uit Duitsland. De 100% natuurlijke gemalen koffiebonen geven een frisse, romige smaak aan de koffie. Deze melange is ideaal voor op kantoor,  horeca en thuis, waardoor je heel de dag van deze melange kan genieten.

 

5. Tierras Del Café Intense

Voor de echte intense koffie liefhebbers hebben wij op nummer vijf de Tierras De Café Intense. Deze koffie bestaat uit 100% natuurlijke koffiebonen waarvan 80% bestaat uit Arabica, en de overige 20% uit Robusta. Deze combinatie geeft een heerlijke pittige, intense smaak. Heerlijk voor op werk of thuis, je kunt er op elk moment van de dag ervan genieten.
Meer nieuws