Langstraat Vandaag

Bouw Vlijmens centrum van start

Woensdag 7 september 2016 door redactie

Bouwbedrijf Heijmans is gestart met voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van nieuwe winkelpanden en appartementen aan het Plein in Vlijmen. 

De Mgr van Kesselstraat wordt vanaf de zijde van het Plein voor voertuigen afgesloten dus voertuigen kunnen alleen via de Pastoriestraat deze straat inrijden. Tijdens de bouwwerkzaamheden zal de routing voor voertuigen op het Plein ongewijzigd blijven. Het parkeerterrein naast het pand van Bakker Bart kan via de tijdelijke bouwweg vanuit de Akkerstraat worden bereikt. 

Door de werkzaamheden op het Plein zijn er minder parkeerplaatsen beschikbaar. Daarom wordt er een tijdelijke parkeerterrein aan de Julianastraat, achter het gemeentehuis, aangelegd. Dit parkeerterrein is te bereiken via de Julianastraat. Langs de bouwplaats wordt een voetpad aangelegd, zodat voetgangers vanaf het Kloosterpad het Plein kunnen bereiken.

Als alles volgens planning verloopt zal Bouwbedrijf Heijmans de winkelruimten opleveren in de zomer van 2017. De woningen en openbare ruimte staan gepland voor het najaar 2017.
Meer nieuws