Langstraat Vandaag

Bewust en gezond afvallen met de originele BioHCG afslankkuur

Dinsdag 18 juli 2017 door redactie

“Stel je eens voor, je gaat met een aantal weken lekker met vakantie. Naar de Spaanse kust, Gardameer of misschien wel buiten Europa. Dan wil je je er toch op verheugen, wanneer je niet lekker in je vel zit door die paar ongewenste kilo’s zal dat niet het geval zijn en kijk je eerder tegen de vakantie op. Luchtige zomerkleding en zwemkleding, daar vrees je juist voor… Het zou daarom toch ideaal zijn als je in korte tijd die kilo’s op een gezonde en verantwoordde manier afvalt? Zodat je optimaal genieten van je vakantie, zelfs op het strand en aan het zwembad”. We zijn er allemaal mee bekend, want uiteindelijk kan deze onzekerheid ervoor zorgen dat je minder van de vakantie geniet. Maar hoe kom je ervan af?

Op gewicht blijven is al een hele taak op zich en het wordt alleen maar moeilijker naarmate je ouder wordt. Wil je graag een paar kilo kwijt, maar begrijp je niet hoe iedereen dat zo makkelijk voor elkaar krijgt?
Oké, makkelijk is het natuurlijk nooit, maar het is eenvoudig én een stuk leuker met de Sense! Bio hcg afslankkuur. Zo eet je meerdere malen op een dag en zijn de gerechten heerlijk en snel te bereiden – ook niet geheel onbelangrijk toch? Het is een uitgebalanceerde kuur van 24 dagen voor het op gezonde verantwoorde wijze realiseren en behouden van je streefgewicht. 100% natuurlijk en zonder hormonen & chemische eetlustremmer.

Bij de afslankkuur zitten 24 ampullen, door het dagelijks innemen van deze ampullen wordt het hongergevoel verminderd en voel je je energieker en fitter tijdens het afslanken. Bij de kuren worden extra supplementen geleverd zodat u op gezonde wijze afslankt. Daarnaast bestaat de kuur uit een verantwoord gezonde dieet. De basis is voeding en begeleiden je dan ook persoonlijk, mits je daar behoefte aan hebt, met een verantwoord gezonde voeding.

Wij helpen jou afvallen!
Bij de kuur profiteer je ook van persoonlijke coaching. Je persoonlijke pagina met afslankhistorie, BMI waarden en de behaalde resultaten wordt in de gaten gehouden door één van onze consultants. 
Meer nieuws