Langstraat Vandaag

Bedrijfsuitje of jubileumfeest? Ga eens bowlen op zijn Amerikaans

Dinsdag 23 oktober 2018 door redactie

Organiseer jij binnenkort het bedrijfsfeest, het teamuitje of een jubileumfeest en weet je nog niet wat je wilt gaan doen? Heb je dan al aan bowlen gedacht? Niet zomaar aan bowlen maar aan een echte totaalbeleving? Daar wordt namelijk steeds meer waarde aan gehecht. Zo’n totale Amerikaanse Bowl Experience vind je bij All American Bowling in Noordwijkerhout.

 

Compleet bedrijfsuitje

Het voornaamste doel van een bedrijfsuitje is om de medewerkers een gezellige avond te bezorgen. Sportieve en actieve activiteiten worden nog altijd vaak gekozen. Een personeelsuitje doorbreekt de dagelijkse routine van het werk en je leert elkaar op een andere manier kennen. Bij een uitje aan een partycentrum denk je misschien aan ‘standaard’ en ‘saai’, maar dat is bij All American Bowling niet het geval. Een bezoek aan ons partycenter is een complete zintuiglijke waarneming. Dit is ook waarmee All American Bowling zich onderscheidt van andere bowlingcentra in Nederland. Je bent verzekerd van een totaalbeleving op het gebied van zien, horen en proeven.

 

Voor iedere groep het juiste arrangement

Met een arrangement maak je ieder feest nog completer. Arrangementen zijn handig want zo heb je een helder overzicht in de kosten. Je kunt bij ons kiezen tussen allerlei arrangementen, variërend van €9,95 tot €24,50 per persoon. Bij sommige arrangementen kun je ook een extra uur bowlen bijboeken. Kies je voor een arrangement inclusief plategrill? Dan smul je bij ons van vers vlees en vis van ambachtelijke leveranciers. Een arrangement is al mogelijk vanaf vier personen. Voordeel van een arrangement is ook dat je je eigen wensen kunt doorgeven. In overleg is er veel mogelijk.

 

Wat is Magic Bowlen?

Magic bowlen is een soort discobowlen maar dan nog veel specialer. Met hippe videoclips, lichteffecten, blacklight, lichtgevende ballen en swingende muziek wordt bowlen weer een echt feestje. Rookeffecten maken het helemaal tot een speciale belevenis. Bij ons is bowlen magisch en je speelt in een prachtige Amerikaanse inrichting. Gooi jij straks een strike bij de Golden Gate Bridge of in de straten van New York? Ook het eten is typisch Amerikaans. Deze combinatie van Magic bowlen en de bijzondere sfeer in ons bowlingcentrum maakt ieder feestje tot een succes.

 

Fun, magic, video, music, plategrill en nog veel meer

Welk feest of uitje je ook te vieren hebt, All American Bowling bezorgt je een fantastische belevenis. Voor ieder type feest hebben wij complete en voordelige arrangementen samengesteld. Alles is omlijst met sfeervolle verlichting, trendy muziek en natuurlijk met de uitstekende service van onze medewerkers. Voor bowlen in een Amerikaanse ambiance hoef je niet per se naar Amerika maar kun je terecht in de bowling van Noordwijkerhout. Je vindt ons in het partycentrum aan de Langelaan 2 samen met Flamingo Casino’s en Restaurant Oriental Wok. Reserveren kan eenvoudig via onze website: www.allamericanbowling.nl of bel naar +31 (0)252 372 202.
Meer nieuws