Langstraat Vandaag

Automatten op maat voor ieder merk

Donderdag 4 oktober 2018 door redactie

Automatten zijn niet alleen functioneel, maar ze verfraaien ook het interieur van uw auto. Ze geven bescherming aan het tapijt zodat dit in goede staat blijft. Dat is wel zo fijn als u van plan bent uw auto ooit nog eens te verkopen. Als u op zoek bent naar nieuwe automatten heeft u de keuze uit verschillende materialen, kleuren en afwerkmogelijkheden. Welke auto u ook heeft, voor ieder merk en model zijn passende matten te koop. Gaat u voor universele matten of toch liever voor originele pasvormmatten?

 

Houd uw matten schoon

In de loop der jaren slijten automatten. Zeker in de herfst en winterperiode wanneer de matten regelmatig in aanraking komen met vocht, straatvuil en strooizout. De hakplaat is het gedeelte dat als eerste slijt. Dit komt door de vele voetbewegingen. Door uw matten goed schoon te houden, voorkomt u in ieder geval dat vuil kans krijgt om in te slijten als u in contact komt met de mat. Uw matten gaan zo toch langer mee. Brandschoon krijgt u de matten met een hogedrukspuit of met een borstel en zeepsop. Als u de matten op deze twee manieren reinigt, weet u zeker dat al het zand eruit is.

 

Verschillende tapijtkwaliteiten

Als u ondanks regelmatige reiniging toch aan nieuwe automatten toe bent, heeft u een ruime keuze. U kunt kiezen uit universele of pasvormmatten. De universele automatten zijn geschikt voor meerdere automerken. Pasvormmatten zijn originele matten voor een bepaald type auto. Beiden typen matten zijn verkrijgbaar in verschillende tapijtkwaliteiten, zoals naaldvilt, velours classic en premium velours. Naaldviltmatten zijn van goede kwaliteit en voelen ruw aan maar hebben wel als eigenschap dat u ze vaker moet uitkloppen of zuigen. Matten van velours zijn van een tuftkwaliteit en zorgen voor een strak en flitsend effect in uw auto. Ze zijn duurder dan de naaldviltkwaliteit, maar gaan daarentegen ook langer mee. En Premium Velours automatten geven uw auto een luxe uitstraling.

 

Welke automattenset kiest u?

Gaat u voor een universele automattenset of toch voor de pasvormmatten die speciaal voor uw model auto worden gemaakt. Universele matten zijn voordeliger maar wel eerder aan vervanging toe. Automatten op maat hebben als voordeel dat ze voorzien zijn van de originele bevestigingssystemen en daardoor keurig passen. Bovendien bent u verzekerd van een topkwaliteit automat die u geheel naar eigen wensen kunt laten maken. U kunt zelf bepalen welk materiaal u wilt en naar welke kleur en randafwerking uw voorkeur uitgaat. De randafwerking is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. Als u kiest voor de Premium Velours kwaliteit kunt u ook kiezen voor een een andere randkleur. Zo stelt u zelf heel eenvoudig een nieuwe set met een persoonlijke tintje samen.

 

Automatten online bestellen

Wilt u automatten op maat voor uw auto?Tegenwoordig bestelt u automatten ook gewoon online. Met een paar klikken op de de knop heeft u al een bestelling geplaatst. Automattenspecialist.nl is een nieuwe webshop waar u voor ieder automerk de juiste automatten kunt vinden. Wij bieden u originele pasvormen met orginele bevestigingssystemen voor elke auto tegen een scherpe prijs. U heeft al een complete automattenset vanaf €29,00. Een geplaatste bestelling leveren wij binnen één week bij u thuis. Voer uw kenteken in en kom direct op de juiste pagina om automatten te bestellen. Staat uw auto er toch niet tussen, neemt u dan contact met ons op. Dan kijken we voor u wat we kunnen regelen. Als u vragen heeft, kunt u bellen naar 038 - 333 1217 of stuur uw vraag via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer nieuws