Langstraat Vandaag

Al weer toe aan vakantie? Laat de voorpret maar beginnen

Dinsdag 16 oktober 2018 door redactie

De zomervakantie ligt al even achter ons maar gelukkig staat de herfstvakantie voor de deur. Na de zomervakantie begint het drukke leven weer: school, werk, sport, verenigingen, vergaderingen. Dit kan soms als gevolg hebben dat u al snel weer naar vakantie verlangt. Ook kan het weer in Nederland tegenvallen waardoor u behoefte heeft om nog even de zon op te zoeken. Als dit het geval is, geven wij u alvast wat tips voor uw volgende vakantie. Boek nu dus snel voor de herfstvakantie of doe inspiratie op voor uw vakantie in Frankrijk volgende zomer.

Frankrijk: hét vakantieland bij uitstek

Uit een onderzoek van NBTC-NIPO begin 2018 bleek dat Nederlanders steeds vaker op vakantie naar het buitenland gaan. Frankrijk is naast Duitsland en Spanje nog steeds één van de populairste vakantielanden. In Frankrijk valt zoveel te ontdekken en te zien dat je eigenlijk niet uitgekeken raakt. U kunt verblijven in een hotel, chalet of op een camping. Ook een vakantiepark in Frankrijk is ideaal om de omgeving van uw vakantiebestemming te kunnen verkennen. Waar u voorkeur naar uitgaat, is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijk voorkeur en wensen.

 

Het beste moment om te boeken

Een zomervakantie boeken kunt u het beste zo vroeg mogelijk doen, zeker wanneer u gebonden bent aan de schoolvakantie. Het is dan nog wel niet zo heel lang geleden dat u van uw zomervakantie genoot maar vroeg boeken loont. Er zijn vroegboekkortingen en vaak ook speciale gezinsaanbiedingen. Nu is er nog volop keus en heeft u gegarandeerd plek voor die bijzondere vakantiebestemming zoals de regio Poitou-Charentes.

 

Aantrekkelijke vakantieregio

Poitou-Charentes is een regio die van alles te bieden heeft. De regio ligt in het westen van Frankrijk, ten zuiden van de Loirestreek. Dankzij een warme golfstroom is de Poitou-Charentes het zonnigste plekje van West-Frankrijk met statistisch gezien de meeste zonuren per jaar en een gemiddelde temperatuur van 26 graden. Ook voor een nazomervakantie is deze regio erg aantrekkelijk. U kunt er nu nog heerlijk fietsen en in alle rust de mooiste trekpleisters bezoeken. Voor zowel gezinnen als senioren is hier van alles te zien en te beleven. Natuurlijk is het altijd leuk om dorpjes, lokale markten of gezellige terrasjes te bezoeken. Maar wist u dat het populairste attractiepark van Frankrijk hier ook ligt? In Futuroscope nabij de stad Poitiers vindt u volop futuristische attracties en shows met 4D-effecten voor kinderen en volwassenen.

 

Meer vakantietips of wilt u boeken?

Laat de voorpret beginnen en informeer uzelf alvast over de vele bezienswaardigheden in Poitou Charentes. Neem een kijkje op onze website of neem telefonisch contact op met +31 (0) 854 011 009 voor meer informatie. U kunt ook alvast uw vakantiehuisje reserveren met een vroegboekkorting. Francecomfort exploiteert diverse vakantieparken met luxe vakantiehuizen in deze regio maar ook in andere gebieden in Frankrijk. Les Forges-Bois Senis, L’Aveneau-Vieille Vigne en Bourg-Est-Vigeliere liggen centraal en zijn een ideaal vertrekpunt om de regio te gaan ontdekken. FranceComfort denkt graag met u mee welk vakantiepark in Frankrijk volledig aansluit bij uw wensen. Vanaf Waalwijk en Heusden is het zo’n 8,5 uur rijden naar uw vakantiehuis in deze regio, waar de bedden bij aankomst al voor u zijn opgemaakt.

 

Bron: https://www.volkskrant.nl/de-gids/nederlanders-vaker-op-vakantie-naar-buitenland-duitsland-frankrijk-en-spanje-populairste-bestemmingen-~b0992a65/

 

 
Meer nieuws