Langstraat Vandaag

8 aanhoudingen voor familieruzie

Maandag 4 januari 2016 door redactie

Een ruzie in een familie is maandagmorgen ontaard in geweld. Er zijn acht verdachten opgepakt voor openlijk geweld. Maandag 4 januari 2016 om 01.30 uur kwamen er bij het Operationeel Centrum verschillende melding binnen dat enkele personen een woning aan de Hoge Steenweg in Loon op Zand binnendrongen met mogelijk een vuurwapen. Een getuige wist een kenteken van een auto door te geven.

Woning opengebroken

Surveillance-eenheden spoedden zich naar de woning. Daar zagen de agenten dat de deur van de woning ingetrapt was. In de woning waren sporen van geweld, maar verder geen personen. Op dat moment zag een surveillance van de eenheid Oost-Brabant de auto met het doorgegeven kenteken rijden in Vlijmen. De twee inzittenden van die auto, een 45-jarige man uit Vlijmen en een 15 –jarige man uit ’s-Hertogenbosch, zijn aangehouden.

Slachtoffer

De bewoner van de woning in Loon op Zand kwam op dat moment aanlopen bij zijn woning. Hij was gevlucht op het moment dat de groep zijn woning binnen drong. Hij had zich de hele tijd schuil gehouden en was daardoor onderkoeld geraakt. Een ambulance heeft hem naar het ziekenhuis gebracht. Wel kon hij nog aangeven dat er een probleem lag in de familiesfeer.

Woning in Vlijmen

De politie in Vlijmen had een woning in de Sint Barbarastraat in Vlijmen omsingeld waar enkele verdachten binnen zouden zitten die betrokken waren bij de geweldpleging. In totaal werden daar nog zes personen aangehouden. In totaal zijn vier mannen en vier vrouwen uit Vlijmen en Heusden aangehouden verdacht van openlijk geweld. De recherche onderzoekt een ieders betrokkenheid en wat de toedracht geweest is.
Meer nieuws