Langstraat Vandaag

Start jouw eigen TV kanaal

Start jouw eigen TV kanaal voor bijvoorbeeld in de wachtkamer, een winkel of sportkantine. Wissel ons nieuws, agenda, weerbericht en foto's af met jouw eigen berichten of reclame. Zonder technische kennis beheer je jouw eigen TV kanaal.

Voor in de sportkantine

Houdt de bezoekers van jouw sportkantine op de hoogte door middel van een eigen tv kanaal. De getoonde informatie kan volledig worden afgestemd aan het publiek. Toon bijvoorbeeld actuele berichten van jouw vereniging, foto's van een recent evenement, baanindeling en uitslagen. De content kun je makkelijk vanaf elke computer aanpassen. De professionele vormgeving en beweging trekt de aandacht van het publiek. Sportverenigingen uit de gemeente Heusden en Waalwijk bieden we een kant en klare oplossing kosteloos* aan.

Langstraat

Voor in de wachtkamer

Maak het wachten in jouw wachtkamer aangenaam met een groot tv scherm waarop actueel nieuws, evenementenagenda, weerbericht, foto's en video's voorbij komen. Naast ons nieuws kun je ook mededelingen van jouw bedrijf op het TV kanaal plaatsen. De content kun je makkelijk vanaf elke computer aanpassen.

Interesse?

Laat Jouw gegevens even achter dan nemen we spoedig contact met je op.